La cambra de govern del TAEC posa fil a l’agulla

13 mar 2017
La cambra de govern del TAEC posa fil a l’agulla

La cambra de govern del TAEC posa fil a l’agulla

 

La Cambra de Govern del Tribunal d'Arbitratge Esportiu de Catalunya (TAEC) es va reunir divendres passat a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya per posar en marxa l'estructura de la institució.

Els membres de la cambra, Josep Mª Gay de Liébana (Col·legi d'Economistes de Catalunya), Manel Albiac (Consell de l'Advocacia Catalana), Joan Navarro (Federació Catalana de Tennis), Ignasi Planas (Federació Catalana de Rugbi) i Eduard Carol (Federació Catalana d’Esports d'Hivern) van mantenir una primera reunió en la qual van prendre possessió dels càrrecs, aprovar pressupostos i tarifes, entre altres qüestions, així com van tancar els llistats definitius d’àrbitres, mediadors i mediadores del tribunal.

El Tribunal d'Arbritatge Esportiu de Catalunya és una institució jurídica privada que apareix com una forma de justícia alternativa, en ser una opció diferent a l'administració ordinària de justícia. Les matèries esportives sotmeses hauran de ser de lliure disposició de les parts d'acord al Dret existent