Jornades informatives pel territori

27 mar 2018
Jornades informatives pel territori

El TAEC posa en marxa l’Escola de Formació del Tribunal i el calendari de xerrades al territori

 

Formació i difusió, eixos del 2018

La Cambra de Govern del Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya s’ha reunit avui per coordinar el funcionament de la institució i posar en marxa les campanyes de difusió i formació d’aquest 2018.

Entre els punts més destacats de la reunió, la Cambra ha aprovat la posada en marxa de l’Escola de Formació del TAEC, projecte a través del qual es volen dur a terme seminaris monogràfics en aspectes de la mediació i l’arbitratge en l’esport, per a professionals i entitats del sector,  amb ponents de reconeguda trajectòria i sota l’empara de la Universitat Oberta de Catalunya.

Igualment, en la sessió d’avui, la Cambra ha fixat les dates de les xerrades informatives que es faran en el territori durant els propers mesos per explicar i donar a conèixer el Tribunal a entitats, empreses i despatxos professionals arreu de Catalunya.

 

El Tribunal d'Arbritatge Esportiu de Catalunya és una institució jurídica privada que apareix com una forma de justícia alternativa, en ser una opció diferent a l'administració ordinària de justícia. Les matèries esportives sotmeses hauran de ser de lliure disposició de les parts d'acord al Dret existent