CONFLICTE

Prevenció

Anàlisi i mapeig de conflictes de l'organització

Estudi exhaustiu dels processos i mecanismes de l’organització per preveure la potencial situació conflictiva que podria donar-se en el si de l’entitat o empresa. Construir a partir d’aquí un conjunt de reflexions i mètodes per enfrontar les possibles situacions conflictives.

Protocols de prevenció de conflictes a mida

Establir un itinerari d’intervenció amb criteris d’actuació que ens permetin assolir els objectius derivats del mapa d’anàlisi. Els protocols de prevenció permeten actuar abans del sorgiment del conflicte, reduint les possibilitats que sorgeixi l’enfrontament i garantint una convivència adequada entre tots els actors presents a l’organització.

Programes de formació per a personal i responsables d’equip

Posar en pràctica els criteris d’actuació previstos per les eines anteriors. S’estableix un pla de formació amb el personal de l’organització les capacitats de prevenció de conflictes, mediació i intervenció restaurativa adients per evitar o minimitzar la conflictivitat de l’entorn.

Programes de suport a directius

L’acompanyament i suport a directius, tant d’entitats com d’empreses, per ajudar a la implantació d’una veritable cultura organitzativa basada en l’evitació de conflictes i la mediació com a fórmula restaurativa.

PREVENCIÓ

Fes la teva consulta

    He llegit i accepto l'avís legal i la política de privacitat d'aquesta web.

    Vols subscriure't a la nostra newsletter per seguir rebent informació? Dono el meu consentiment per rebre el butlletí.